Arvostettu jääkiekkosivusto The Hockey News listasi verkkosivuillaan mahdolliset Calder Trohpy -voittajaehdokkaat.

Sivusto pitää vuoden tulokaskilpailua tällä hetkellä kahden pelaajan välisenä, kun voitosta taistelevat Toronto Maple Leafsin Auston Matthews ja Winnipeg Jetsin Patrik Laine. Kyseinen kaksikosta molemmat pelaavat uskomatonta tulokaskautta, jonka lisäksi he ovat olleet suurissa rooleissa omissa seurajoukkueissaan.

Kaksikon pahimmat haastajat kilpailussa ovat Columbus Blue Jacketsin puolustaja Zack Werenski, Pittsburgh Penguinsin maalivahti Matt Murray sekä Toronto Maple Leafsin hyökkääjä Mitch Marner. Näistä pelaajista kaikki ovat esiintynyt edukseen tulokaskaudellaan.

The Hockey News kertoo tulokaskauden olevan harvinaisen kovatasoinen, jonka vuoksi monet huipputulokkaat jäävät kilpailun ulkopuolelle. Yksi näistä pelaajista on Carolina Hurricanesin Sebastian Aho.

Sivuston mukaan Aho lukeutuisi normaalisti taistoon mukaan, mutta ei tänä vuonna, vaikka hän on joukkueensa tärkeimpiä pelaajia. Suomalaistulokas on tehnyt huonossa joukkueessa huikean määrän pisteitä ja maaleja, jonka lisäksi hän on loistava alivoimalla.