Ruutu uudisti muun muassa ulkoasuaan tällä viikolla uuden logon ja värimaailman myötä. Palvelu on päättänyt sen kunniaksi juhlistaa lauantaina uudistumistaan historiallisella tavalla, kun se tarjoaa Facebook-sivuillaan SM-liigan trilleriottelun Pelicans-Kärpät suorana lähetyksenä.

– Tässä tehdään taas uutta päänavausta suomalaisessa urheilukentässä. Maailmalla muutamat isot toimijat ovat saaneet erinomaisia tuloksia yksittäisten otteluiden ja tapahtumien näyttämisestä suorana Facebookissa ja me haluamme kokeilla, millaisen vastaanoton nämä meillä saavat, Nelonen Median urheilutuotannoista vastaava johtaja Jussi Suvanto kommentoi Ruudun verkkosivuilla.

Lähetys Facebookissa käynnistyy puoli tuntia ennen ottelun alkua kello 16.30. Studiossa isäntänä nähdään Tuomas Nyholm sekä vieraina Ari Vallin, Tero Lehterä sekä Teemu Ramstedt.

Ottelussa on valtavat panokset, sillä kumpikin joukkue taistelee mahdollisimman hyvistä asetelmista kevään pudotuspelejä ajatellen. Pelicans on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä ja Kärpät kahdeksantena.

Ruudun alkuperäisuutista pääset lukemaan tästä.