Pikkuleijonat on edennyt alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa välieriin, kun se kukisti Tshekin jatkoajalla maalein 6-5.

Suomi aloitti ottelun erittäin vahvasti, kun se jyräsi avauserässä jo 4-1-johtoon. Maalinteossa onnistuivat Miro Heiskanen, Linus Nyman, Urho Vaakanainen sekä Aarne Talvitie.

Toisessa erässä Pikkuleijonilla oli vaikeampaa, vaikka aluksi joukkue siirtyikin Talvitien toisella osumalla 5-1-johtoon. Tämän jälkeen Tshekki nimittäin tehtaili peräti kolme maalia ja nousi enää maalin päähän Pikkuleijonista.

Tiukoista asetelmista lähdettyyn päätöserään Tshekki pääsi ylivoimalta, jota se ei pystynyt Suomen onneksi kuitenkaan hyödyntämään.

Lopulta kolmannessa erässä maalipaikat olivat kummallakin aika vähissä, mutta Tshekki painoi pelin väkisin tasoihin ajassa 57.23. Näin ollen 5-5-lukemista jatkettiin jatkoajalle.

Jatkoerästä muodostui todellinen trilleri, jonka ratkaisi lopulta Santeri Virtanen, joka löi ratkaisevan osuman reppuun irtokiekosta.

Suomi on voittanut MM-turnauksessa viidestä ottelustaan jokaisen.