Ruotsi kokoaan kevään MM-kilpailuihin pelottavan vahvaa joukkuetta.

Tre Kronorin joukkueesta löytyy jo peräti 14 NHL-vahvistusta ja lisää voi olla pian tulossa. Sunnuntaina Toronto Maple Leafsin matka katkesi ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle, kun Washington Capitals marssi ottelusarjasta jatkoon voitoin 4-2. Nyt joukkueen nuori tähti William Nylander, 21, on vapaana MM-kisoja ajatellen.

– Totta kai hän on mielenkiintoinen (nimi), mutta meillä ei ole ollut vielä aikaa puhua hänen kanssaan, Ruotsin päävalmentaja Rikard Grönborg kommentoi Aftonbladetille.

Nylander olisi saapuessaan siis jo joukkueen 15 NHL-vahvistus. Tällä kaudella ruotsalaislupaus takoi Toronton paidassa 81 ottelun aikana tehot 22+39=61. Pudotuspeleissä kuuteen otteluun syntyi tehot 1+3=4.

Nylanderin lisäksi avoinna on myös muun muassa Minnesota Wildin Jonas Brodinin sekä Columbus Blue Jacketsin Alexander Wennbergin tilanteet.