Rauman Lukko on vahvistanut rivejään puolustajakolossi Jyri Marttisella.

Isokokoinen pakki saapuu Raumalle verivihollisen Porin Ässien riveistä. 34-vuotiaan Marttisen ja Lukon sopimus on 1+1-vuotinen.

– Avoimin mielin uusia haasteita kohti, mukava liittyä Lukon joukkueeseen. Vielä en ole ehtinyt kauheasti olemaan joukkueen mukana, mutta sen mitä olen nähnyt, niin porukka on täynnä iloisia nuoria kavereita. Mukana on myös Ville Vahalahden, Janne Niskalan ja Toni Koiviston kaltaisten kokeneempien sotaratsujen näkemystä, joten kasassa on hyvä paketti jota rakentaa eteenpäin. Uskon, että saamme hyvän keitoksen kasaan, Marttinen luonnehtii.

Marttinen on tuttu nimi myös Leijonista. Pakki on noussut viime vuosina SM-liigan puolustavien pakkien eliittiin otteillaan.

– Jyri on kivikova ammattilainen, jolta löytyy sellaista oikeanlaista johtajuutta omaan tekemiseen ja joukkueen sisällä olemiseen. Saadaan porukkaan takuuvarma suorittaja, sellainen ammattijätkä, jonka jämptiys tuo ryhmän nuoreen päähän sellaista vaatimustasoa, jota joukkueessa tarvitaan, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo.