Suosittu videoblogi NHL without a map vieraili viimeisimmässä jaksossa Leo Komarovin luona Torontossa.

Videoblogia pitävät Juhani Putkonen ja Juho Manninen kyselivät jaksossa tukun kysymyksiä kokeneelta suomalaistähdeltä.

Yhdeksi mielenkiintoiseksi aiheeksi nousi Twitterissä esitetty kysymys siitä, miksi Komarov pelaa aina visiiri ylhäällä, eikä ilman visiiriä.

– Ensinnäkin, jos mä pidän sitä alhaalla, niin mä en näe siitä läpi. Pyörin myös paljon kulmissa ja siellä mailoja tulee joka suunnasta, niin se vähän peittää sitä, ettei tulee iskua.

– Otin mä sen viime vuonna pois muutamissa harjoituksissa, mutta sitten taas maalin edessä se kiekko pomppii mihin sattuu, niin turvallisuuskysymyshän se on, Komarov avasi visiirin käytöstään.

Putkonen lisäsi loppuun vielä, että onhan se Komarovin tapa pitää visiiriä tyylikästä, johon suomalaiselta löytyi tiukka vastaus.

– Ihan vitun tyylikäs. Koko liiga inhoaa sitä.

NHL uudisti vuonna 2013 viisirin käytön sääntöä. Kaikkien uusien pelaajien on pakko käyttää visiiriä, mutta aiemmin sarjassa esiintyineille pelaajille tämä ei ole pakollista. Edestakaisin visiiriä ei saa kuitenkaan vaihtaa kukaan.

Voit katsella koko jakson Komarovista täältä.

Päivitetty kello 16.26: Koko NHL ei inhoa visiiriä, kuten jutussa aiemmin mainittiin. Kysymys on tavasta, miten Komarov pitää visiiriä päässään ylhäällä.