Suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväisestä on tulossa rikas nuori mies, jos ennusmerkit pitävät paikkaansa.

22-vuotiaan hyökkääjän sopimus on katkolla Carolina Hurricanesin kanssa, mutta nuorukaisen uskotaan pääsevän seuran kanssa maittavaan jatkosopimukseen.

Teräväinen pelasi kuluneella kaudella Carolinan paidassa mainiosti, kun hän viimeisteli pelaamissaan 81 runkosarjaottelussa tehot 15+27=42. Jokereiden kasvatti sai esityksistään paljon positiivista palautetta, jonka lisäksi paikalliset kiekkotoimittajat kirjoittivat nuorukaisella olevan edessään valoisa tulevaisuus seurassa.

Teräväisellä on myös tilipäivä seuraavan kerran 1. heinäkuuta, kun hänen kolmivuotinen tulokassopimuksen päättyy.

Carolinassa aiemmin samassa tilanteessa ovat olleet pelaajat, kuten Elias Lindholm ja Victor Rask solmivat tulokassopimuksiensa jälkeen uudet diilit. Lindholm teki Carolinan kansa kaksivuotisen ja 5,4 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen ja Rask kuusivuotisen jatkosopimuksen, joka oli kokonaisarvoltaan 24 miljoonaa dollaria.

Teräväinen on antanut jo NHL-kaukaloissa sellaisia näyttöjä, josta voidaan päätellä, ettei hänenkään jatkosopimuksensa tule kalpenemaan ruotsalaispelaajien sopimuksille. Sen lisäksi suomalaishyökkääjä on ollut voittavassa joukkueessa, kun hän juhli Chicago Blackhawksin paidassa Stanley Cup -voittoa kaudella 2014-15.