Vuoden 2018 jääkiekon MM-kilpailujen majoitusongelmiin on löydetty ratkaisu.

Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa sekä Herningissä järjestettävät MM-kilpailut ovat herättäneet keskustelua majoittautumisongelmien vuoksi. Herning, joka sijaitsee 300 kilometrin päässä pääkaupungista, on vain 70 000 asukkaan kaupunki, jossa ei ole majoituspaikkoja. Nyt asiaan on saatu kuitenkin ratkaisu.

Visit Herning tiedottaa verkkosivullaan, että kisakaupungissa sijaitseva MHC-messukeskus muuntuu turnauksen ajaksi Hockey Campiksi eli kiekkoleiriksi, johon mahtuu peräti 10 000 kiekkofania. Majoitusvaihtoehtoina toimivat teltat, asuntovaunut sekä huonemajoitukset.

Leirityksessä on myös eri hintakategorioita, sillä jääkiekon ystävät voivat majoittua budjetti, standardi tai plus -luokissa.

Kiekkoleirillä ei tarvitse myöskään viettää aikaa kuivin suin, sillä alueelta löytyy myös kattavasti palveluita.

Täältä pääset lukemaan aiheesta lisää.