Henrik Haapala aloittanee NHL-kauden ylhäällä, kirjoittaa Fansided-sivuston toimittaja Scott Bell.

Toimittajan mukaan hän ei laittaisi nuorta suomalaishyökkääjä alkukaudesta NHL:ään, mutta hän uskoo Florida Panthersin GM:n Dale Tallonin olevan toista mieltä.

Bell uskoo Haapalan ottavan kauden avauksessa paikan Panthersin kakkosketjun vasemmalta laidalta. Keskelle toimittaja povaa puolestaan Vincent Trocheckia ja oikealle laidalle vasta hankittua Radim Vrbataa. Molemmat hyökkääjät takoivat viime kaudella NHL:ssä yli 50 tehopistettä.

Taitava suomalaishyökkääjä solmi aiemmin kesällä floridalaisseuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Pelaajaa on viety eri arvioissa NHL:ään ja AHL:ään, mutta seuran GM on väläytellyt Haapalan aloittavan kautensa mahdollisesti ylhäällä.

Joukkueen tuorein sopimuspelaaja Sebastian Repo taistelee niin ikään jo tulevalla kaudella peliajasta NHL-kaukaloissa.