Helsingin Jokerit pelaa kesän ensimmäisen harjoitusottelunsa perjantaina, kun vastaan asettuu Kunlun Red Star.

Vantaan Trio Areenalla pelattavassa ottelussa kohtaavat kaksi suuria muutoksia tehnyttä joukkuetta. Varsinkin pekingiläisjoukkueessa ovi on käynyt aktiivisesti molempiin suuntiin.

Jokerit on myös tehnyt erinomaisia hankintoja niin hyökkäys- kuin puolustuspäähän, jonka lisäksi maalille on hankittu kokenut Karri Rämö. Helsinkiläisseura on harjoitellut yhdessä vasta vajaat kaksi viikkoa, joten perjantain ottelussa odotusarvot eivät ole vielä liian korkealla.

– Veikkaan, että alkuun on aika sekavaa, mutta alkurynnistyksen jälkeen peli alkaa rullata. Luulen, että loppua kohden paranee aika hyvin, debyyttinsä Jokereissa tekevä Olli Palola kertoo seuran verkkosivuilla.

Taitava suomalaishyökkääjä on yksi narripaitojen kovimmista kiinnityksistä. Palolan on tarkoitus tuoda joukkueeseen lisää maalintekovoimaa. Yksi varteenotettava vaihtoehto onkin, että hänet istutetaan samaan ketjuun Pekka Jormakan kanssa. Kaksikko on pelannut aiemmin urallaan yhdessä Tapparan paidassa.

– Joren kanssa on niin pitkä historia kentällä kuin sen ulkopuolellakin, että hyvin on löytynyt yhteinen sävel, Palola kehuu.

Nähdäänkö tuttu kaksikko heti samassa ketjussa? Se selviää perjantaina kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa.

Lähde: Jokerit