Dallas Stars on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Jamie Oleksiakin kanssa, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

24-vuotias kanadalaispuolustaja on kiekkoilut seurassa kaudesta 2012-13 lähtien, ja viime kaudella miehelle kertyi vastuuta 41 NHL-ottelun verran.

201-senttisen Oleksiakin tuore sopimus lisää entisestään kilpailua Starsin takalinjoilla, jossa luutii jo ennestään useita kovia pelimiehiä. Puolustusta on vahvistettu tänä kesänä myös Marc Methotin kaltaisella pelimiehellä.

Kanadalaispuolustajan sopimus voi olla ennen kaikkea hidaste suomalaiselle Julius Hongalle, joka yrittää murtautua ensi kauden kokoonpanoon. 21-vuotias suomalaistaituri pelasi viime kaudella 50 ottelua AHL:ssä ja 16 ottelua NHL:ssä. Nyt Honka yrittää vakiinnuttaa paikkansa ylhäällä, mutta se vaatii JYP-kasvatilta entistä kovempia näyttöjä.