Winnipeg Jets janoaa pudotuspelipaikkaa tulevalla kaudella.

Viime kaudella joukkue pysyi pitkään taistelussa mukana, mutta pullahti lopulta ulos kevään peleistä.

Nuoria pelaajia vilisevä joukkue on tehnyt kesän aikana hyviä hankintoja, joiden lisäksi nuorilta odotetaan tasonnostoa. Tässä asiassa tärkeässä roolissa nähdään seuran tähtihyökkääjä Patrik Laine, jolta odotetaan jälleen kovia tekoja.

19-vuotias hyökkääjä tuli viime kaudella ryminällä NHL:ään tehtaillen heti 36 maalia. Nyt nuorukaiselta odotetaan jälleen kovia tuloksia, jotka voisivat johdattaa Jetsin pudotuspeleihin.

– Luulen, että Laineella tulee olemaan toinen menestyksekäs vuosi, koska nämä nuoret menevät ulos ja tekevät töitä ollaakseen vuosi vuodelta parempia, Jets-puolustaja Dustin Byfuglien kommentoi NHL.comille.

Kokeneen puolustajan mukaan joukkueessa on paljon nuoria kykyjä, joiden avulla Jets voi ottaa seuraavan steppinsä.

– Aloitat jokaisen kauden puhtaalta pöydältä. Ainoa asia mitä sinun täytyy tehdä, on marssia kaukaloon, tehdä kovaa töitä ja rakentaa oma kohtalosi. Aloitat nollista ja jatkat työntekoa katsoaksesi, kuinka pitkälle voit mennä. Me toivomme ja suunnittelemme, että tänä vuonna etenemme paljon pidemmälle, kuin menneinä vuosina, Byfuglien uskoo.