The Hockey News listasi ensi kesän varaustilaisuuden ykköskierroksen nimet.

Arvio perustui pitkälti pelaajien suoriutumiseen Ivan Hlinkan muistoturnauksessa ja World Junior Summer Showcasessa. Suomi ei pärjännyt kummassakaan tapahtumassa erityisen hyvin, mutta kaksi nimeä mahtui 31 pelaajan listalle.

Listan sijalla 24 oli Jesse Ylönen. Ensi kaudella Espoo Unitedissa pelaava hyökkääjä kuului kevään alle 18-vuotiaiden MM-ryhmään. Hyökkääjä esiintyi edukseen kisoissa ja teki seitsemässä ottelussa tehopisteet 4+5=9.

Jesperi Kotkaniemi nostettiin listan sijalle 26. Porin Ässien kasvatti on isokokoinen keskushyökkääjä ja kuului myös Pikkuleijonien hopearyhmään. MM-kisoissa 188-senttinen nuorimies teki tehot 1+5=6. Ensi kaudella miehen odotetaan debytoivan Ässien liigajoukkueessa.

Toimittaja Ryan Kennedy painottaa arvion perustuvan vain kesän kahteen turnaukseen. Kauden aikana lista tulee todennäköisesti muuttumaan paljonkin, joten myös lisää suomalaisia voidaan odottaa nousevan mukaan.