Jokerit-hyökkääjä Nicklas Jensenin siirto KHL:ään puhututtaa Pohjois-Amerikassa.

The Hockey Writers –sivustolle kirjoittavan Brian Andersonin mukaan tanskalaishyökkääjän lähtö on järkyttänyt useita New York Rangersin kannattajia.

Jensen pelasi viime kaudella Rangersin farmijoukkueessa, jossa hän loisti koko AHL:n toiseksi parhaana maalintekijänä, jonka lisäksi hän esiintyi seitsemässä NHL-ottelussa. Tulevaksi kaudeksi mies suuntasi kuitenkin Jokereihin.

Andersonin mukaan Jensenin valinta oli erikoinen, sillä 32 maalia viimeistelleellä miehellä olisi voinut olla käyttöä NHL:ssä jo tulevalla kaudella. Tämän lisäksi hän näkee, että tanskalaistaiturin siirto voi vahingoittaa hänen kehittymistään mahdollista NHL-uraa ajatellen.

Anderson kuitenkin toteaa samalla, ettei KHL-siirto välttämättä sulje Jenseniä lopullisesti ulos Rangersin tulevaisuuden suunnitelmista. Vahva vuosi Jokereissa ja mies saattaa palata jo rapakon taakse.