Helsingin Jokerit palasi sunnuntaina voittojen tielle, kun se kaatoi Lokomotiv Jaroslavlin jatkoajalla maalein 4-3.

Tiukassa ottelussa molemmilla joukkueilla oli useita paikkoja laittaa peli pakettiin jo varsinaisella peliajalla, mutta tällä kertaa kumpikaan ei siinä onnistunut.

Jatkoajan Jokerit pääsi aloittamaan ylivoimalla, ja lopulta voittomaalin iski Brian O’Neill, joka ehti irtokiekkoon ensimmäisenä. Yhdysvaltalaishyökkääjä osui myös kertaalleen varsinaisella peliajalla.

O’Neillin molempiin maaleihin syöttöpisteen merkkautti itselleen pirteästi ottelussa esiintynyt Eeli Tolvanen, jolla on koossa jo tehot 3+3. Kyseisillä pisteillä hän on tasapisteissä KHL:n supertähti Sergei Mozjakinin kanssa, joka johtaa pistepörssiä tehoilla 4+2.

Helsinkiläisseuran muista maaleista ottelussa vastasivat Nicklas Jensen sekä avausmaalinsa tehnyt John Norman. Lokomotiv ykkössentteri Petri Kontiola puolestaan tehtaili ottelussa komeat tehot 1+1. Kokeneella suomalaisella on koossa jo tehot 3+1.