Hyökkääjä Siim Liivik päässyt hyvin mukaan uudensa seuransa Kouvolan KooKoon toimintaan.

Kokenut suomalaishyökkääjä pelasi viime kaudella Ruotsissa, jossa hänen kautensa keskeytyi ikävään loukkaantumiseen. Kauden päätyttyä mies suuntasi takaisin SM-liigaan ja KooKoon riveihin.

– Hyvältä on tuntunut meno KooKoossa, ja mies on taas hyvässä kunnossa vaikeamman viime kauden jälkeen. Neljättä viikkoa vedetään nyt joukkueen yhteistä harjoitusjaksoa. Tietysti Liigan alkua odotellaan jo kuumeisesti, mukavaa kun tosipelit alkavat nyt viikkoa normaalia aikaisemmin, Liivik hehkuttaa Liigan verkkosivuilla.

Hyvin joukkueeseen mukaan päässyt hyökkääjä osaa myös kesän perusteella nimetä jo pelaajan, jota KooKoon joukkueesta kannattaa seurata erityisen tarkasti.

Anrei Hakulinen on kovassa tikissä. Hän tulee terveenä pysyessään vetämään kovan kauden. Mielenkiinnolla odotan miehen suorituksia. Anrei on meille tärkeä pelaaja, Liivik kehuu.

27-vuotias Hakulinen saapui Kouvolaan viime kaudella ja pelasi heti selvästi parhaimman liigakautensa. 59 runkosarjaotteluun mies tehtaili komeat tehot 14+10.

Lähde: Liiga