Pittsburgh Penguinsin supertähti Jevgni Malkin esitti mediassa toiveen seurapomolleen.

Malkin kertoi venäläismedia Sports-Expressille, että haluaisi dopingista kärynneen Danis Zaripovin samaan seuraan. Miehet ovat hyviä tuttuja KHL-seura Metallurg Magnitogorskin riveistä ja maajoukkueesta.

– Haluaisin nähdä Zaripovin pelaamassa Penguinsissa. Olisi nautinto, jos saisin pelata hänen kanssaan samassa ketjussa, Malkin kertoi toimittaja Igor Erenkon mukaan.

KHL ja kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF langettivat Zaripoville kahden vuoden kilpailukiellon dopingkäryn takia. NHL antoi kuitenkin miehelle luvan hakea pelipaikkaa ensi kaudeksi Pohjois-Amerikasta. Venäläispelaaja kärysi pseudoefedriinistä mikä ei ole NHL:n kiellettyjen aineiden listalla.

Igor Eronko

@IgorEronko
Evgeni Malkin: I'd like to see Danis Zaripov in #Pens. I'd enjoy playing with him on one line