Jokerit nappasi toisen peräkkäisen voittonsa KHL:ssä lyötyään Kiinassa 4-1-lukemin Kunlunin. Helsinkiläisten ase tänään oli neloskenttä, joka oli mukana kolmessa maalissa.

Kolmikosta kovimmat 2+1-tehot keräsi laituri Antti Pihlström. Muista jäsenistä Marko Anttila kirjasi maalin ja syötön sekä Mika Niemi sai syöttöpisteet kahteen osumaan.

Jokerit aloitti maalinteon toisen erän puolivälissä ylivoimalla. Osuma oli tanskalaista käsialaa, kun Nicklas Jensen rankaisi Peter Reginin tarjoilusta.

Kolmannessa erässä esiin astui nelosketju. Anttila ja Pihlström nimittäin maalasivat vuorotellen kirjaten 1+1-tehot mieheen. Myös Niemi kirjasi syöttöpisteet molempiin osumiin.

Maalien välissä nähtiin myös Kunlunin 2-1-kavennus Pavel Vorobeyn lavasta, mutta lähemmäksi kiinalaisseura ei päässyt. Viimeisen naulan arkkuun iski lopussa vielä Pihlström tyhjään maaliin. Näin pisteet lähtivät 4-1-lukemin Helsinkiin.

Kunlunin suomalaispelaajista Tomi Karhunen torjui lähes koko ottelun korvattuaan avauserässä maalilla loukkaantuneen Magnus Hellbergin. Kokoonpanossa pelasi myös puolustaja Joonas Järvinen.