Bostonissa kiekkoja torjuvan Tuukka Raskin takana taistelu joukkueen kakkosveskarin paikasta käy kuumana. Ennakko-odotusten mukaan kakkostorjuja Anton Khudobin sekä haastajat Zane McIntyre ja Malcolm Subban taistelevat paikasta Bruinsin rotaatioon.

Kommenteista päätellen kolmikon kesken on käynnissä todellinen taistelu siitä, kuka Raskia pääsee komppaamaan.

– Tiedän lahjakkuuteni paremmin kuin kukaan muu ja uskon, että voin pelata. Haluan tulla leirille ja todistaa sen. On selvää, että se on helpommin sanottu kuin tehty, Subban uhosi bostonherald.comin jutussa, ja jatkoi:

– Kaikki leirillä uskovat, että he voivat pelata tai muuten he eivät olisi täällä. Yritän vain todistaa, että voin pelata NHL:ssä tai saada ainakin tilaisuuden.

Suomalaistorjuja Rask on ollut Bostonissa viime vuosina paljon vartijana, ja vastuuta on kertynyt isosti. Viime vuonna hän pelasi runkosarjassa 65 ottelussa, sitä edellisellä kaudella 64 kamppailussa ja kaudella 2014-15 peräti 70 mittelössä.

Kakkosmaalivahdin rooli ei ymmärrettävästi ole mikään helppo, sillä yltäessään Raskin tasolle edes yhtenä iltana, jokaisen pelaajan kolmikosta pitää tehdä täysi päivätyö treeneissä.

Viime kaudella kakkosveskarina toimi Khudobin, ja hänen torjuntaprosentti runkosarjassa oli 90,4. Kaudella 2015-16 vastuuta kantoi Jonas Gustavsson lukemin 90,8.