Jokerien KHL:n alkukauden menestyksen yksi tukipilareista on ollut kuuma nelosketju Marko AnttilaMika NiemiAntti Pihlström. Pelaajat pitävät kuitenkin jalat tukevasti maassa, sillä kausi jatkuu tänään Suomen aikaa jo puolen päivän jälkeen pelattavalla Amur Habarovsk -ottelulla.

– Kova sarja. Kaikki on hyviä vastuksia, ei yhtään helppoa peliä, Jokerien pirteän nelosketjun sentteri Niemi muistutti joukkueen Youtube-kanavan haastattelussa.

Kommenteista pystyy päättelemään sen, että pelaajilla itseluottamus on kasvussa. Pihlström painoi Kunlunia vastaan lauantaina kauden ensimmäiset maalinsa, Anttila puolestaan on nakuttanut jo tehot 3+1.

– Vähän meinasi apina tulla selkään. Sellaisia paikkoja ollut, eikä saanut millään sisään. Nyt meni, Pihlström iloitsi.

– Yritetään pelata samallalailla, on aina hauska tehdä maaleja. Yritetään saada painetta ja laukauksia sinne päätyyn, vaikka siellä aika hyvä suomalainen veskari on, Anttila puolestaan sanoi viitaten Amurin maalivahti Juha Metsolaan.

Maanantaipäivän ottelua isännöivä Habarovsk on itäisessä konferenssissa kymmenentenä ja Jokerit lännessä viidentenä.

Joukkueiden jokainen keskinäinen kamppailu KHL:n historian saatossa on päättynyt joko koti- tai vierasvoittoon numeroin 3-2. Jokerit on voittanut viidestä pelistä neljä.