Helsingin Jokerit kaatoi kotonaan Vitjazin ja venytti voittoputkensa ja seitsemään otteluun.

Vitjaz aloitti vahvasti ottelun tekemällä ensimmäisessä erässä peräti kaksi maalia. Podolskilaisten osumista vastasivat Aleksandr Nikulin ja Maxim Afinogenov.

Toisessa erässä Jokerit otti kuitenkin ohjat ottelussa. Eeli Tolvanen avasi isäntien maalitilin komealla ylivoimamaalilla toisen erän alussa. Helsinkiläiset tasoittivat ottelun vielä ennen toista erätauko ja maalista vastasi John Norman.

Kolmannessa erässä alkoi Eeli Tolvanen -show. 18-vuotias hyökkääjä teki erän puolivälissä numeroiksi 3-2. Reilut viisi minuuttia myöhemmin Tolvasen ranne viuhui jälleen ja mies viimeisteli hattutempullaan numeroiksi 4-2.

Vitjaz ei pystynyt vastaamaan kolmannessa erässä lainkaan Jokereiden rytmiin. Tommi Huhtala pääsi rokottamaan vain hetki Tolvasen kolmannen osuman jälkeen.

Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon 5-2. Jokereiden parhaat pistemiehet olivat ottelussa Eeli Tolvanen kolmella maalilla, Tommi Huhtala tehoin 1+1 ja toisen ottelunsa KHL:ssä pelannut Henri Ikonen tehoin 0+2.