The Athleticin kiekkotoimittaja Corey Pronman julkaisi luonnoksen ensi kesän varaustiaisuuden ykköskierroksen nimistä.

Kolme suomalaisnimeä ovat tällä hetkellä arvion mukaan ykköskierroksen varauksen arvioisia. Kaikki lupaukset pelaavat kotimaan sarjoissa.

Korkeimmalle listauksessa nousee Rasmus Kupari. Kärpissä pelaava hyökkääjä nousee arviossa peräti 11. sijalle. Mies on päässyt esiintymään tällä kaudella jo SM-liiga ringissä.

– Kupari teki vaikutuksen viime vuonna kansainvälisissä peleissä. Hän on pelaaja, jolla on hyvät työkalut hyökkäyssuuntaan, Pronman perusteli.

Sijalta 27 löytyy Jesperi Kotkaniemi. Isokokoinen hyökkääjä on pelannut seitsemän ottelua Ässien riveissä SM-liigaa ja tehnyt 17-vuotiaana vakuuttavat tehopisteet 2+4=6.

– Kotkaniemi on jo pelannut hyvin tällä kaudella SM-liigassa ja tulee vielä nousemaan listallani, jos hän pitää tahdin yllä.

Listan viimeinen suomalainen on Jesse Ylönen numerolla 29. Ylönen kiekkoilee viikonloppuna alkavalla Mestis-kaudella Espoo Unitedin riveissä.

– Ylönen on erittäin kiehtova pelaaja. Vaikka hän ei viime kaudella tehnyt erikoisia pisteitä junioreiden SM-liigassa, hän on yksi varaustilaisuuden taitavimmista pelaajista.

Koko kolmikko oli viime kaudella näyttävästi esillä kansainvälisissä otteluissa ja olivat mukana voittamassa Pikkuleijonien kanssa hopeaa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.