JYP-hyökkääjä Tuomas Pihlman ilmoitti perjantaina, ettei hän jatka enää uraansa.

34-vuotias hyökkääjä ehti pelaamaan komean uran, jonka aikana hän esiintyi yli 600:ssa SM-liigaottelussa. Pihlman pelasi myös muun muassa NHL:ssä 15 ottelua, jonka lisäksi Leijonien paidassa yhdet MM-kisat.

Yksi miehen entisistä pelikavereista, Sveitsissä nykyään kiekkoileva Harri Pesonen muistelee entistä seurakaveriaan lämmöllä. Pesonen kirjoitti Pihlmanille kirjeen Twitter-tilillään lopettamispäätöksen kunniaksi.

– Tutustuin Pileen Jypissä heti ensimmäisenä liiga-kautenani 08-09, hän pelasi 1. kentässä ja minä nelosessa. Katsoin häntä aina ylöspäin ja mietin, että haluan olla yhtä kova peluri joku päivä, Pesonen aloitti.

– Oli hauska seurata Tuomaksen intohimoa jääkiekkoa kohtaan. Täysillä vedettiin niin peleissä kuin treeneissäkin. Henkilökohtaisia taitoja hän jaksoi aina hinkata jäällä omalla ajalla ja siihen päälle vielä rauta nousi salilla ihan mukavasti, Pesonen kehui.

Voit lukea koko kirjeen alta. Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Harri Pesonen

@Pesottos
@JYPJyvaskyla ikoni Tuomas Pihlman lopettaa uransa. Herätti sen verran tunteita, että innostuin kirjoittamaan muutaman sanan #liiga