Pelicans esittelee tiistaina uuden pelaajan lahtelaisyleisölle, kun tshekkivahvistus Libor Sulak pelaa ensimmäisen pelinsä SM-liigassa.

Nuori puolustaja solmi sopimuksen Suomeen jo kesällä. Sulak loisti kuitenkin alkusyksystä NHL-seura Detroit Red Wingsin leirillä, joten koko vahvistuksen paluu Suomeen oli pitkään epävarmaa.

Nyt nuorukainen on aloittanut kuitenkin Pelicansin matkassa. Ensimmäinen ottelu nähdään tiistaina, kun lahtelaiset kohtaavat kotonaan Jukurit.

– Hirmu hyvä pelaaja. Todella hyvä luistelemaan. Ammattimies ja iloinen persoona, päävalmentaja Petri Matikainen summaa Pelicansin otteluennakossa.

Sulak ottaa paikkansa Pelicansin kakkosketjusta Stefan Lassenin rinnalta. Valmennus odottaa pakilta hyvää yleispelaamista.

– Ei olla nähty vielä pelitilanteessa, joten vielä on vaikea sanoa tarkemmin. Mutta hyvähenkinen jätkä – istuu meille hyvin. Ei ole mikään maailmantähti, joten sopii hyvin porukkaan. Meillä on kaikki täällä tavallisia jätkiä, jotka haluavat tehdä yhteisen hyvän eteen hommia, Matikainen kiteyttää.