Suosittu videoblogisarja NHL Without A Map tekee paluun kuudennen tuotantokauden myötä.

Sarja päättyi lokakuun alussa viidennen tuotantokauden merkeissä. Nyt NHL WAMin tekijät Putcola (Juhani Putkonen) ja J-Man (Juho Manninen)vahvistavat, että sarja jatkuu myös uuden tuotantokauden merkeissä.

– Vaikka on tehty paljon jaksoja, enemmän kuin mitä koskaan uskallettiin kuvitellakaan, on hienoa nähdä, miten paljon kiekkofanit edelleen välittävät sarjasta. Esimerkiksi viimeisimmän kauden hetkittäin täysin lapasesta lähtenyt editointihassuttelu herätti paljon tunteita. Osa rakasti, osa suorastaan inhosi. Tämä kaikki kertoo siitä, että sarja on katsojille tärkeä, J-Man tunnelmoi.

Viiden kauden aikana sarjassa nähtyjen suomalaistähtien lista on vakuuttava: Teemu Selänne, Olli Jokinen, Kimmo Timonen, Pekka Rinne, Rasmus Ristolainen, Sebastian Aho, Patrik Laine, Ville Leino, Antti Raanta, Tuukka Rask, Leo Komarov ja kymmeniä, kymmeniä muita kiekkoammattilaisia terävimmältä huipulta.

NHL-tähdet musikaalissa?

Alustavien suunnitelmien mukaan uudella kaudella pysytellään rapakon takana, mutta NHLWAMille tuttuun tapaan pienet yllätykset ovat mahdollisia, jopa todennäköisiä.

– Formaatti on pitkälti sama kuin aikaisemmillakin kausilla. Uudet kaupungit ja joukkueet, kuten nyt Las Vegas, pitävät sarjan tuoreena, vaikka naamoissa ei välttämättä suurta vaihtelua olisikaan.

Myös jotain uutta on luvassa:

– Aiomme vihdoin toteuttaa pitkään pöydällä olleen idean ja tehdä vähintään neljä jaksoa musikaalina, J-Man valottaa tulevan kauden suunnitelmia.

Lähde: NordicBetin tiedote