Jääkiekon SM-liigassa seitsemättä paikkaa miehittävä ja suorasta puolivälieräpaikasta kamppaileva Porin Ässät tiedottaa nettisivuillaan, että italialaishyökkääjä Marco Insamin tryout on johtanut loppukauden kattavaan sopimukseen.

Laituri on paukuttanut 15 ottelussa oikein kelvolliset pisteet 4+1.

– Marco on sopeutunut hyvin meille ja hän tuo meille ratkaisuvoimaa hyvän laukauksensa ansiosta sekä monipuolisuutta kamppailuvoimansa myötä, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran nettisivuilla.

Italialainen on pisteiden lisäksi loistanut kokonaisvaltaisuudensa ansiosta. Esimerkiksi hänen tehotilasto on mainiosti kuusi astetta plussalla, ja tuo lukema on joukkueen sisäisen pörssin toiseksi paras.

Eksoottisesta kiekkomaasta oleva hyökkääjä on edustanut Italiaa MM-tasolla 22 pelissä, ja iskenyt niissä kamppailuissa tehot 1+1.