SKA Pietari on kaatanut Jokerit jatkoajalla maalein 4-3.

Helsinkiläisseura oli varsinkin avauserässä pienissä vaikeuksissa, mutta toisessa erässä joukkue pääsi kahdesti johtoasemaan. Jokereiden ensimmäistä maalista vastasi Mika Niemi ja toisesta Nicklas Jensen. SKA pystyi kuitenkin kuittaamaan nämä maalit toisessa erässä.

Päätöserässä Jokerit karkasi jo kolmannen kerran johtoasemaan, kun Antti Pihlströmin yllättävä laukaus painui SKA-maalin etukulmasta sisään. Tästä sisuuntuneena SKA painoi kuitenkin pelin vielä tasoihin kaksi minuuttia ennen päätöserän loppua.

Näin ollen voittoa haettiin jatkoajalta, jossa Pavel Datsjuk iski ratkaisevan 4-3-voittomaalin. Näin ollen Jokereiden uskomaton 15 ottelun voittoputki katkesi.

Helsinkiläisseuran pelit jatkuvat jo maanantaina, kun Hartwall Arenalle saapuu vieraaksi Lokomotiv Jarolavl.