Jokereiden ennätyksellinen 15 ottelun voittoputki katkesi lauantaina.

Helsinkiläisseura joutui taipumaan vieraskaukalossa SKA Pietaria vastaan jatkojalla, mutta joukkue oli ottelussa kolmesti johtoasemassa, joten helpolla KHL:n tähtisikermä ei voittoa kairannut.

Tappiosta huolimatta Jokerit kulkee edelleen yhdessä putkessa, nimittäin pisteputkessa. Helsinkiläisseura on kerännyt 18 ottelusta putkeen pisteitä ja putken jatkuessa myös seuraavassa ottelussa, sivuaa Jokerit yli 20 vuotta vanhaa seuraennätystään.

– Voimme olla ylpeitä itsestämme, mutta samaan aikaan keskittyminen on suunnatava huomiseen. Meidän on vain jatkettava samalla tavalla ja tehtävä töitä joka päivä. Sitä kautta tulee uusi voittoputki, Jensen kertoi Jokereiden verkkosivuilla.

Narripaitojen kausi jatkuu maanantaina kotiottelulla Lokomotiv Jaroslavlia vastaan. Ottelu käynnistyy Hartwall Arenalla klo 18.30.