Kuten sivustomme tiistaina kirjoitti, nappasi Florida Panthers Antti Niemen vapaiden pelaajien listalta maalilleen tuuraamaan loukkaantunutta Roberto Luongoa. Alkukaudella Pittsburgh Penguinsissa pahasti epäonnistunut suomalaiskonkari saa nyt näytönpaikan uudessa joukkueessa.

Pantterit toivovat Niemen tuovan heille syvyyttä tolppien väliin

– Antti on kokenut konkari, joka lisää maalivahtiosastomme syvyyttä entisestään. Toivotamme hänet tervetulleeksi eteläiseen Floridaan, Panthersin GM Dale Tallon oli sanonut NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

Vaikka tämä syksy – torjuntaprosentti alle 80 ja päästettyjen maalien keskiarvo yli 7 – pieleen menikin, on suomalainen toisaalta osoittanut aiemmin rautaista osaamistaan.

Hän on muun muassa kesän 2010 Chicago Blackhawksin Stanley Cup -mestari, Sotshissa Niemi puolestaan voitti olympiapronssia talvella 2014.