Hyökkääjä Eeli Tolvanen on tekemässä nykyisellä tahdilla upeaa KHL-historiaa.

18-vuotias suomalaishyökkääjä keräsi perjantaina jälleen yhden syöttöpisteen, kun Jokerit kaatoi Avangard Omskin vieraskaukalossa maalein 3-1. Kyseisellä tehopisteellä NHL-lupaus nousi KHL:n kaikkien aikojen pistepörssissä (alle 19-vuotiaiden) kolmanneksi.

Tolvanen on viimeistellyt tähän mennessä 26 otteluun komeat tehot 13+11=24, jolla hän ohitti nykyisen NHL-tähti Vladimir Tarasenkon. Venäläishyökkääjä viimeisteli alle 19-vuotiaana KHL:ssä samat tehot kaudella 2009-10.

Tolvasen edellä listauksessa on edelleen hyökkääjät Kirill Kaprizov (11+16=27) ja Jevgeni Kuznetsov (17+15=32). Nykyisin NHL:ssä loistava Kuznetsov paukautti komeat 32 tehopistettä KHL:ssä kaudella 2010-11, kun hän edusti Traktroria. Nykyisellä tahdilla suomalaislupaus ohittaa kuitenkin molemmat pelaajat.