Joel Mustonen on saanut todellisen unelma-alun Frölundan riveissä.

Nuori hyökkääjä osui tolppien väliin, kun SHL-jätti kaatoi Röglen torstaina lukemin 5-1. Samalla Mustonen kaunisteli tilastojaan uudessa seurassaan.

Suomalaishyökkääjä on nakuttanut nyt kolmessa pelissä kolme maalia. Samalla Frölundan äänekkäät fanit ovat hiljenneet todella nopeasti.

SHL-jätin fanit ehtivät lytätä jo ennen pelejä Frölundan tuoreen hankinnan. Ruotsalaismediassa ehdittiin uutisoida laajasti, kuinka iso pettymys ”tuntemattoman suomalaistaiturin” hankinta on.

– Joku kysyi: ”Luuletteko löytäneet ykkössentterin?” Emme hankkineet uutta ykkössentteriä. Halusimme leveyttä hyökkäykseen, päävalmentaja Roger Rönnberg tuhahti aiemmin medialle.

Mustonen on osoittanut heti olevansa huippunimi ruotsalaisseuralle. Vaatimaton suomalainen kommentoi rauhalliseen tyyliin alkuaan.

– On kiva tehdä maaleja. Vielä kivempaa on voittaa. Olen melko tyytyväinen, Mustonen summasi seuran sivuilla.

25-vuotias Mustonen ehti pelata ennen Ruotsiin lähtöä alkukauden Pelicansissa. Alle tuli yhteensä 18 peliä tehoin 2+7=9.

– Haluamme, että hän kehittyy ja kasvaa meidän matkassamme. Hän auttaa hyökkäystämme ja tekee siitä vähemmän haavoittuvan, Rönnberg lisäsi.