TPS-hyökkääjä Eric Perrin tekee pian historiaa Liigassa.

42-vuotias kanadalainen on pelannut 560 Liigan runkosarjaottelua, joissa hän on viimeistellyt tehot 162+313=475. Kyseisillä tehoilla hän on enää viiden pisteen päässä Liigan kaikkien aikojen tehokkaimman ulkomaalaispelaajan tittelistä.

Tällä hetkellä ykkösenä on SaiPassa, Jokereissa ja Bluesissa liigaurallaan kiekkoillut Otakar Janecky. Tshekkihyökkääjä pelasi 450 runkosarjaottelua, joissa hän viimeisteli tehot 133+346=479. Janecky lopetti uransa kaudella 2004-05.

Kauaa entinen tshekkihyökkääjä ei saa enää pitää kaikkien aikojen ykkösen viittaa yllään, sillä Perrin lukeutuu edelleen Liigan eliittiin. Tällä kaudella TPS-tähti on viimeistellyt 23 otteluun tehot 11+9=20, joten tehoja syntyy edelleen lähes piste per peli -tahtiin.

HC TPS

@HCTPS
Eric Perrin menee viiden pisteen päästä Otakar Janeckyn ohi Liigan kaikkien aikojen pistepörssissä! #HCTPS #EkiWatch