Florida Panthersin kokoonpanoon noussut Harri Säteri ei vieläkään ole päässyt tekemään debyyttiä NHL:ssä tällä kaudella. Kakkosveskariksi Roberto Luongon loukkaantumisen seurauksena jämähtäneen suomalaisen mahdollisuudet ensiesiintymisen vaikuttavat olevan varsin minimaaliset ykköskassarin virkaa hoitavan James Reimerin saavan kehuja sieltä täältä.

Reimer katkaisi toissapäivänä Panthersin tappioputken torjumalla Arizona Coyotesin nurin. Kun Florida vältti nolon tappion heittopussia vastaan, oli maalivahti ylväiden ylistyssanojen kohteena Sun-Sentinelin haastattelussa. Säteristä ei puolestaan sanottu sanaakaan.

– Jos teet oudon virheen, hän tekee suuren torjunnan. Meistä tuntuu hyvältä hänen pelinsä (vuoksi), päävalmentaja Bob Boughner ylisti sivuston mukaan.

– Hän on mahtava juuri nyt. Hän pitää meidät pelissä. Iso kiitos hänelle, hyökkääjälupaus Denis Malgin puolestaan komppasi.

Kommentit kertovat siitä, että kanukkiveskari nauttii luottoa laajasti. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että Säterin mahdollisuudet ensiesiintymiseen eivät viime aikoina ainakaan ole kasvaneet.

Panthersin kausi jatkuu aatonaattoyönä ottelulla Minnesota Wildia vastaan.