NHL-konkari Sami Salo on seurannut innolla Olli Juolevin kehitystä Nuorissa Leijonissa sekä TPS:ssä.

Puolustajalupaus kuuluu Liigan läpimurtopelaajiin – Juolevi ei ole ujostellut lainkaan uran ensimmäisissä ammattilaispeleissä. Samalla pakki on saanut hyvin valmistauduttua tulevaan hyppyyn NHL.ään.

– Hän on kehittynyt hienosti. Kiekolliset taidot, luistelu ja pelisilmä tiedettiin jo entuudestaan vahvoiksi. Hänen suurimmat kehityskohteensa ovat kaksinkamppailut ja jaksaminen yleisesti. Hän on niissä ottanut jo nyt selkeitä askelia eteenpäin, Salo kehuu Leijonat.comille.

Juolevi on isossa roolissa Nuorissa Leijonissa. Salo on ihastellut pakin nopeaa sopeutumista Turussa. Vahva debyytti Liigassa kertoo hyvää tulevaa ajatellen.

– Tätyy muistaa, että me olemme päässeet tekemään töitä kuitenkin vasta muutaman kuukauden. MM-kisat ovat hänelle hieno testi, kuten myös loppukausi TPS:ssä. Toivotaan, että hänen kehityksensä jatkuu ja hän ottaa ensi syksyllä paikan Vancouverista.

Miltä Suomen hurja joukkue näyttää Salon silmin? Mistä hurja määrä NHL-pakkilupauksia ovat ilmestyneet? Katso koko pakkikonkarin haastattelu tästä: