Ilta-Sanomat viesti perjantaina, että Liigassa jopa suorassa puolivälieräpaikassa kiinni oleva Porin Ässät saa tammikuussa takalinjoilleen kovan paluumuuttajan maajoukkuepaitaakin kantaneen Tommi Taimen liittyessä joukkueeseen.

Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo ei kommentoinut, muttei myöskään kieltänyt sivustolle mahdollista kauppaa millään tavalla. Patapaitojen kevään 2013 Suomen mestarin nykyinen sopimus KHL-joukkue Slovan Bratislavan kanssa päättyy tammikuun 4. päivä 2018.

Taimi on pelannut reilun vuoden aikana peräti kolmessa edellisessä joukkueessa. Hän lähti viime syksynä HIFK:stä Kiinaan, KHL-joukkue Red Star Kunluniin, josta tie vei edelleen Slovakiaan.

Pisteiden tekoon pystyvä, mutta myös peruspakin tontin moitteetta hoitava Taimi on pelannut Porissa edellisen kerran kaudella 2013-14. Taimin mahdollinen liittyminen Ässiin ei todennäköisesti ainakaan hidastaisi porilaisten liitoa.

Ilta-Sanomien alkuperäisen jutun voit lukea täältä.