Jori Lehterän kausi Philadelphia Flyersissa ei ota tuulta purjeisiin vieläkään.

Sen lisäksi, että Flyers konttaa pudotuspelisijoitusten alapuolella, on suomalaishyökkääjä täysin pimennossa ottelusta toiseen.

Kovalla 4,7 miljoonan dollarin vuosipalkalla pelaava Lehterä on koko kauden aikana tehnyt tehot 0+2 pelaamassaan 22 ottelussa.

Välillä katsomonkin puolella käynyt hyökkääjä on viime peleissä ollut peleissä mukana, mutta pelaa vaatimattomia alle kymmenen minuutin peliaikoja.

Nelosketjun laitahyökkääjäksi valahtanut sentteri on jälleen yhdeksän ottelun pisteettömässä putkessa. Lisäksi laukaisumäärät kertovat kaiken oleellisen siitä, miten hän pääsee maalipaikoille.

Esimerkiksi viidessä edellisessä pelissä Lehterä on laukonut yhteensä kolme kertaa maalia kohti. Koko kauden aikana on ollut vain yksi peli, milloin hän on vetänyt illassa enemmän kuin yhden vedon – silloinkin kaksi kertaa.

Kuluva kausi asettaa Lehterän tulevaisuuden NHL:ssä varjoon. Nykyistä rahakasta sopimusta on jäljellä kevääseen 2019 saakka, mutta nähtäväksi jää, kuinka pitkään Flyersin johto aikoo katsella alisuorittavaa suomalaista.