Pudotuspelipaikkansa KHL:ssä aikaa sitten varmistanut Jokerit aloittaa tänään kolme peliä käsittävän vieraskiertueen Sotshin vieraana. Joukkueen nettisivuilla kirjoitetaan, että rosteriin tulee joitain muutoksia.

Kun pakki Juho Rautanen jätti viime pelin kesken vamman takia, ei hän ole tänään mukana. Näin ollen Petteri Wirtanen jatkaa keskiviikon tapaan puolustajana leijonatähti Sami Lepistön parina. Hyökkäykseen mukaan tulevat Henri Ikonen ja Tommi Huhtala. Terveinä sivussa ovat Jesse Joensuu ja Masi Marjamäki.

Loukkaantumisten vuoksi vieraskiertueen jättävät väliin puolustajat Niclas Andersen, Mike Lundin ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjä Antti Pihlström. Maalivahti Karri Rämö ei ole sairastumisen jäljiltä vielä tänään kokoonpanossa. Näin ollen Juho Ratilainen jatkaa toisena maalivahtina. Ryan Zapolski on tänäänkin tolppien välissä.

Jos on Jokerien rosterissa muutamia olympiaehdokkaita, niin samaa voi sanoa myös isännistä. Sotshin riveissä nähdään nimittäin puolustaja Jyrki Jokipakka.

Jokereiden kokoonpano klo 18.30 alkavaan peliin:

Steve Moses – Peter Regin – Nicklas Jensen
Tommi Kivistö – Matt Gilroy

Henri Ikonen – Brian O’Neill – Eeli Tolvanen
Petteri Wirtanen – Sami Lepistö

Pekka Jormakka – John Norman – Olli Palola
Jesper B. Jensen – Oliver Lauridsen

Tommi Huhtala – Mika Niemi – Marko Anttila
Tomi Mäki

Ryan Zapolski
(Juho Ratilainen)