Liigan runkosarjaan jäävältä KooKoon maalivahdilta Juha Järvenpäältä lensi tiistaina telkkä pöntöstä totaalisesti joukkueen hävittyä Ässille selvin numeroin 5-2. Veskari raivostui täysin, kun porilaispoppoo painoi taululle sekunti ennen loppua viidennen häkin.

Järvenpää hakkasi mailansa poikki ja heitti sen puolikkaan katsomoon. Se ei ilmeisesti osunut kehenkään, ja mailan pätkä aiheutti pikemminkin hymyä yleisössä sen lennettyä suoraan pienille faneille.

Vaikka temppu oli kyseenalainen ja vaarallinen, ei mailan osumisesta katsojiin ollut suurempaa vaaraa. Liigan sivujen mukaan pelissä oli ainoastaan 2 292 silmäparia, ja viimeisillä minuuteilla luultavasti vieläkin vähemmän kamppailun jo ratkettua.

Järvenpää sai tilanteesta 5+10+20-minuuttia. Vitosen sekä pelirangaistuksen syy oli mailan tai muun esineen heitto ja kympin käytösrangaistuksen syy epäurheilijamainen käytös.

Episodista voit katsoa Ruudun videon painamalla tätä.

Veskarin turhautuminen on kieltämättä helppoa ymmärtää. Runkosarjaan jäävä KooKoo on hävinnyt yhdeksän ottelua putkeen, ja edellisen kerran se on saanut pisteitä yli kuukausi sitten, 3. helmikuuta.