KHL:ssä pelattiin torstain ja perjantain välisenä yönä sarjan kaikkien aikojen pisin ottelu.

TsSKA Moskovan ja Jokereiden välinen kamppailu päättyi uskomattomalla tavalla vasta kahdeksannessa erässä, kun Mika Niemi iski voittomaalin ajassa 142.09.

Jokereiden muista pelaajista esiin on nostettava maalivahti Karri Rämö, joka torjui ottelussa peräti 83 laukausta. Eniten jääaikaa nautti puolestaan puolustaja Sami Lepistö, joka pelasi 52 minuuttia ja 19 sekuntia.

Ottelu alkoi Suomen aikaa torstaina kello 18.30 ja päättyi perjantaina 00.30 jälkeen, joten se kesti yli kuusi tuntia. Ottelu oli myös Jokereiden seurahistorian pisin.

TsSKA johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-2. Seuraava ottelu pelataan lauantaina Helsingissä.