Uusimmassa NHLWAM-jaksossa suunnataan Kanadaan ja määränpäänä on Albertan provinssin pääkaupunkiin Edmontoniin. Siellä Juhani ”Putcola” Putkonen ja Juho ”J-Man” Manninen kohtaavat suomalaishyökkääjä Jussi Jokisen.

Lähes tuhat NHL-peliä urallaan pelannut Jokinen on pelannut kiistatta menestyksekkään uran maailman parhaassa kiekkoliigassa. Kalajoelta Pohjois-Amerikkaan ponnistanut Jokinen on kokenut hienoja hetkiä uransa aikana, joista hän nostaa esiin erityisesti kevään 2009. Tuolloin Carolina Hurricanesin paidassa pelannut suomalainen oli mukana tiputtamassa New Jersey Devilsiä sekä Boston Bruinsia seitsemän ottelun sarjoissa, jotka johtivat Hurricanesin aina konferenssifinaaleihin asti.

Vuodet ovat vierineet ja Jokinen on oppinut tuntemaan rajoitteensa pelaajana. Samalla hän sanoo lausahduksen, joka kuvaa hänen asennettaan jääkiekkoon hyvin.

– Minusta ei tule maailman parasta pelaaja, mutta minusta tulee paras Jussi Jokinen.

Uusimmassa NHLWAM-jaksossa selviää myös, että suomalaishyökkääjä on varsinainen tilastonikkari, millaisia palveluja hän käyttää pysyäkseen pelikunnossa sekä milloin Jokinen palaa Oulun Kärppiin.