Yön NHL-kierroksella nähtiin tulinen kamppailu, kun Winnipeg Jets vei niukan 5-4 jatkoaikavoiton Montreal Canadiensista. Jetsin puolelta maalinteossa onnistuivat muun muassa Patrik Laine sekä Sami Niku, ja Canadiensista Artturi Lehkonen. Voit lukea tarkemmat yksityiskohdat tästä.

Ottelua seuranneet saattoivat kiinnittää huomion myös päätöserän outoon tapahtumaketjuun.

Jetsin järkälemäinen varakapteeni Dustin Byfuglien sai huitomisesta kahden minuutin jäähyn. Noin 40 sekunnin jälkeen Montrealin Alex Galchenyuk tasoitti ottelun 4-4:ään.

Sitten tapahtui jotain mielenkiintoista.

Kun Byfuglien astui jäähyaitiosta ulos, hän luisteli kohti tuomareita keskustellakseen tapahtuneesta. Samalla erotuomari oli luistelemassa pelaajaa kohti selkä edellä, eikä huomannut karjuvaa 195-senttistä puolustajaa. Kevyen yhteentörmäyksen seurauksena tuomari vihelsi heti pilliinsä ja antoi Byfuglienille kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

Ottelua oli enää niin vähän jäljellä, joten rangaistus päätti Jets-pelaajan illan.

Oliko tuomio missään tapauksessa järkevä? Byfuglienin ja tuomarin välikohtaus näkyy videon lopussa.