Maalivahti Jere Myllyniemi lopettaa upean ja mittavan pelaajauransa. 35-vuotias suomalaisvahti kertoi päätöksestään Pontti-nimisellä blogi-sivustolla.

Myllyniemen upea ammattilaisura käynnistyi kaudella 2002-03, kun hän pelasi 14 ottelua Espoon Bluesin maalilla. Tämän jälkeen maalivahdille kertyi kokemusta useista eri suomalais- sekä ruotsalaisseuroista. Eniten hänelle kertyi liigaotteluita tilille SaiPan paidassa.

Myllyniemen viimeiseksi seuraksi jäi Mestiksessä pelaava Imatran Ketterä. Hänen sopimuksensa purettiin kuitenkin kesken kauden.

– Nyt on tullut se aika elämässä kun on aika luopua jostakin. Joskus on vain pakko tajuta päästää irti jotta voisi jotain uutta saada elämässä. Olen kulkenut pitkän tien siitä kun aikoinaan kotoa lähdin nuorena poikana maailmalle.

– Vielä kerran iso kiitos kaikille minua tukeneille ja matkassa mukana kulkeneille. Sekä ISO KIITOS PERHEELLENI kun olette niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä seisoneet tukenani ja kannustaneet eteenpäin, maalivahti kirjoitti blogissa.

Myllyniemen uran viimeiset kaudet olivat erittäin hankalia, minkä takia hänestä tuli melkoinen kiertolainen. Muun muassa kaudella 2016-17 hän pelasi peräti viidessä eri seurassa.

Lähde: Pontti