New Jersey Devilsin puolustaja Sami Vatanen oli viime yönä monessa mukana, kun joukkue kohtasi NHL:n pudotuspelien avauskierroksen toisessa ottelussa Tampa Bay Lightningin. Ilta ei mennyt suomalaisella ihan putkeen, ja kotijoukkue Tampa Bay marssi 5-3 voittoon.

Vatanen laittoi pelivälineen kahdesti maaliin, mutta epäonnekseen ensimmäisellä kerralla omiin. Toisessa erässä Vatanen möhli kiekon Devilsin maaliin, kun hän yritti katkaista Nikita Kucherovin syöttöä. Suomalainen oli saada kiekon haltuunsa, mutta potkaisi vahingossa sen ohi maalivahti Keith Kinklaidin.

x - Tampa Bay Lightning

@TBLightning
It’s not very often Nikita Kucherov needs help scoring goals.

#TBLvsNJD | #StanleyCup

Vielä samassa erässä Vatanen paikkasi karmean virheensä tulittamalla kevään avausosuman vastustajan verkkoon. Suomalaispakki purjehti siniviivan yli ja tykitti upean osuman tolpan kautta sisään. Maali oli Vataselle uran viides pudotuspeleissä.

Voit käydä katsomassa maalin klikkaamalla TÄSTÄ.

Tampa Bay johtaa ottelusarjaa 2-0. Joukkueet kohtaavat jälleen ylihuomenna, mutta ensimmäistä kertaa New Jerseyssä.