Vancouver Canucksin riveistä tuttua Markus Granlundia odottaa kesällä kiinnostavat neuvottelut.

Monipuolisen suomalaishyökkääjän nykyinen soppari päättyi tähän kevääseen. Rajoitettu vapaa agentti aloittaa neuvottelut ensisijaisesti Canucksin kanssa. Mutta missä NHL-ura jatkuu? Granlund paljastaa tuoreeltaan suhtautuvansa rauhallisesti tilanteeseensa.

– Toivottavasti hommat jatkuisivat vielä täällä Vancouverissa. Tykkään kaupungista ja seurasta paljon. Uskoisin, että minulla olisi vielä annettavaa Canuckseille. Mutta aika näyttää, missä ensi kaudella jatketaan, Granlund ynnäsi NHLSuomen haastattelussa.

Suomalainen on tienannut tähän mennessä 900 000 dollaria kaudessa. Uusi sopimus voi tuoda eteen jopa palkankorotuksen. Lähtökohta on löytää ensimmäiseksi hyvä rooli joukkueesta.

– Ei ole mitään unelmia, missä pelaisin. Enemmänkin kyse on, missä roolissa tässä liigassa pystyy pelaamaan. Sen eteen tehdään hommia päivittäin, että saisi itsestä kaiken potentiaalin irti, suomalainen lisäsi.

Granlund kärsi menneellä kaudella loukkaantumisista. Se vaikeutta vuotta – varsinkin kevät meni pipariksi. Hyökkääjä uskoo, ettei häneltä olla nähty vielä parasta peliä NHL:ssä.

– Uskon, että pystyn vielä paljon parempaan ja tuntuu siltä, että kasvan henkisesti ja fyysisesti todella paljon joka kausi. Eli toivottavasti parhaat vuodet ovat vielä edessä.

25-vuotias hyökkääjä iski menneellä kaudella 53 peliin tehot 8+4=12. Suomalaisella on hurja määrä potentiaalia – siitä kertovat jo kauden 2016-17 komeat 19 maalia.

Lue NHLSuomen koko haastattelu tästä.