4-0 -rökityksellä NHL:n pudotuspelien avauskierroksella tippunut Anaheim Ducks lähettää lähestyviin MM-kisoihin ainakin kolme pelaajaa.

Joukkueen GM Bob Murray paljastaa, että ruotsalaiset Hambus Lindholm ja Rickhard Rakell sekä saksalainen Korbinian Holzer ovat vastanneet maajoukkuekutsuun myöntävästi.

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
Murray also said they’re not expecting any major surgeries this offseason and expects the team to be healthier entering training camp.

He said Patrick Eaves, who underwent shoulder surgery on his labrum, should be healthy by mid-October.
Murray also said Hampus Lindholm, Rickard Rakell and Korbinian Holzer will play for their respective countries in the 2018 IIHF World Championships.

Ruotsalaiskaksikko on Tre Kronorille järisyttävän kova vahvistus. Lindholm (kuvassa) otti kuluneella kaudella aseman Ducksin puolustavana johtajana ja pelasi runkosarjassa yli 22 minuutin keskiarvolla. Hän jäi kolmen pisteen päähän henkilökohtaisesta ennätyksestään, kun tehoja kertyi 13+18=31.

Rakell oli Ducksin ainoa edustaja talven tähdistötapahtumassa. Supernopea hyökkääjä oli joukkueensa tehokkain pistehirmu ja maalitykki tehoilla 34+35=69. Hänellä on vyöllään yksi nuorten MM-kulta, mutta maailmanmestaruus aikuisten tasolla vielä puuttuu.

Holzer sahasi tällä kaudella NHL:n ja AHL:n väliä. Tulevat kisat ovat hänelle uran kolmannet.