Tampereen Ilves on hankkinut neljä uutta pelaajaa, sekä tehnyt yhden pelaajan kanssa tryout-sopimuksen, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

Joukkueeseen uusina niminä saapuvat hyökkääjät Jerry Ahtola, Mike Halmo ja Panu Mieho sekä puolustaja Nikolas Matinpalo. Testisopimuksella seuraan saapuu puolestaan puolustaja Jerry Laakso.

Ahtola ja Mieho liittyvät Ilveksen miehistöön Helsingin IFK:sta, kun taas kanadalainen Halmo saapuu seuraan EBEL-liigan mestarijoukkueesta HC Bolzanosta. Halmo oli kuluneella kaudella joukkueensa tehokkain pelimies, kun 54 runkosarjaottelussa syntyi tehopisteet 19+29=48.

– Mike Halmo on hyvä luistelija ja kova-asenteinen, työteliäs pelaaja, joka tuo nuoreen ja taitavaan hyökkäykseemme myös fyysisyyttä. Hän oli isossa roolissa johdattamassa HC Bolzanoa EBEL-liigan mestaruuteen ja kuului myös AHL:ssä joukkueidensa avainpelaajiin, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seuran verkkosivuilla.

19-vuotias Matinpalo liittyy puolestaan joukkueeseen Espoon Bluesin A-junioreista 1+2-vuotisella sopimuksella. 25-vuotias Laakso on puolestaan Ilveksessä ainakin syyskuun puoliväliin saakka, kunnes tehdään päätös mahdollisesta jatkosopimuksesta.

Lähde: Ilves