Lähestyvät MM-kisat pelataan ensimmäistä kertaa Tanskassa. Harvinaisten kotikisojen kunniaksi isäntämaa on onnistunut haalimaan yhden todella suuren nimen miehistöönsä.

Toronto Maple Leafsin kausi päättyi NHL:n pudotuspelien avauskierroksella. Joukkueen tähtimaalivahti Frederik Andersen on saanut luvan pelata MM-kisoissa ja saapuu vahvistamaan Tanskan joukkuetta.

Andersen pelasi upean kauden Torontossa. Hän jäi Vezina-finaalikolmikon ulkopuolelle, mutta monien mielestä täysin syyttä. Runkosarjassa 192-senttinen torjuja nappasi 38 voittoa ja oli joukkueensa kantavia voimia.

Andersenin lisäksi Tanska on saamassa NHL:stä ainakin Frans Nielsenin, joka pelasi kuluneen kauden Detroit Red Wingsissä. Kokenut keskushyökkääjä keräsi kauden aikana tehot 16+17=33.

Torontosta on saapumassa myös vahvistus Suomelle, kun Kasperi Kapanen kertoi halukkuudestaan pelata Leijonissa. Kanadan miehistö saa Curtis McElhinneyn ja Venäjä Nikita Zaitsevin.

Leafs PR

@LeafsPR
.#Leafs players confirmed to participate in the 2018 IIHF World Championship in Denmark include: Frederik Andersen (Denmark), Kasperi Kapanen (Finland), Curtis McElhinney (Canada) and Nikita Zaitsev (Russia). #TMLtalk