Hyökkääjä Jesse Puljujärvi on noussut mukaan NHL:n siirtokeskusteluihin.

Vasta 20-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut nyt kaksi kautta Pohjois-Amerikassa, jossa hän on alkanut vakiinnuttamaan paikkaansa Edmonton Oilersin hyökkäyksessä.

Nyt kuitenkin Edmonton Journalin toimittaja Jim Mathesonin mukaan Oilers on kiinnostunut hankkimaan hyökkäävän puolustajan ja samalla luopumaan ensi ensimmäisen kierroksen varausvuorostaan (10.) sekä mahdollisesti hyökkääjä Jesse Puljujärvestä.

Siirtospekulaatiossa yhdeksi puolustajaehdokkaaksi on noussut Carolina Hurricanesin Justin Faulk, joka voisi mahdollisesti irrota seurasta ykkösvarausvuoron sekä isokokoisen hyökkääjän avustuksella. Tästä syystä Puljujärvi on nostettu siirtokeskusteluihin mukaan.

Nuoren suomalaishyökkääjän kohdalla siirtohuhut ovat kuitenkin tällä hetkellä vain ja ainostaan huhuja. Varmempaa on se, että Oilers etsii markkinoilta hyökkäävää puolustajaa, eikä seuralle ole ongelma luopua ensi kesän ensimmäisen kierroksen varausvuorostaan.