Carolina Hurricanes on muuttunut runkosarjan jälkeen valtavasti, kun seurassa on vaihtunut niin general manager kuin myös päävalmentaja. Muutoksilla pyritään katkaisemaan seuran kaamea yhdeksän vuoden pudotuspelitön putki.

Joukkueen jälleenrakennusta helpottaa valtavasti kesäkuun varaustilaisuus. Carolinalla kävi todella hyvä tuuri, kun sille arvottiin tilaisuuden toinen vuoro. Se ei tule saamaan ykkösnimi Rasmus Dahlinia, mutta ruotsalaisen takana on valtavasti hyviä vaihtoehtoja, joista voi kasvaa isoja supertähtiä.

Carolinan uusi GM Don Waddell kertoi NHL.com:lle, ettei aio kaupata ensimmäisen kierroksen varausvuoroa, vaikka tarjouksia onkin jo tullut.

– Tulee olemaan todella hankalaa viedä meiltä se vuoro, Waddell kuvaili.

Carolinan kesän ensimmäistä varausta ollaan pohdittu huolella. Vaihtoehtoja ollaan käyty läpi, ja Waddell lipsautti, ettei seura tule valitsemaan maalivahtia tai puolustajaa. Haussa on hyökkääjä, joka kasvaa nopeasti NHL:n tähtipelaajaksi. Carolinan onneksi, sellaisia on rutkasti tarjolla.

– Uskon, että kesällä varattavat hyökkääjät ovat pelien ratkaisijoita. Luotan vahvasti, että valitsemme hyökkääjän.

NHL Scouting Central on listannut kesän varaustilaisuuden pelaajat paremmuusjärjestykseen. Waddellin kommenttien ja listan perusteella, Carolinaan matkaa ensi kaudeksi yksi pelaaja kolmikosta Brady Tkachuk, Andrei Svechnikov, Filip Zadina.

Hyökkääjälupauksista Tkachuk voi pelata myös keskushyökkääjänä. Sellaiselle pelaajalle löytyy varmasti käyttöä, sillä joukkueen kaksi tehokkainta miestä, Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen, pelaavat laidoilla.