Porin Ässissä ollaan tehty viime vuosina erinomaista työtä junioreiden kanssa.

Porilaisseura hehkuttaa verkkosivuillaan, ettei NHL:ään tänä kesänä varattava Jesperi Kotkaniemi ole todellakaan ainut pelaaja, jolla on edessään kirkas tulevaisuus.

Ässät kertoo, että Kotkaniemen lisäksi Lenni Killinen, Juuso Ketola sekä Otto Kivenmäki ovat herättäneet mielenkiintoa NHL-seuroissa. Pelaajista Killinen on tosin espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, joka on vasta siirtynyt porilaisseuraan.

– Edustusjoukkueessa sekä A-nuorissa on useita lupaavia ja mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä. Meillä on hyviä näyttöjä pelaajien kehittämisestä ja olemme haluttu seura lupaavien pelaajien keskuudessa. Lisäksi Ässissä tehdään erittäin hyvää juniorityötä.

– Näiden tekijöiden myötä voidaankin puhua tulevan kesän NHL varaustilaisuudesta Ässien näkökulmasta erittäin mielenkiintoisena, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran verkkosivuilla.

Yllä mainituista pelaajista etenkin Kotkaniemen tilanne on tällä hetkellä mielenkiintoinen. Viime kaudella Liigaan noussut hyökkääjä tullaan varaamaan NHL:ään mitä todennäköisimmin ensimmäisten pelaajien joukossa. Takana on onnistuneet haastattelut sekä fyysiset testit.

Lähde: Ässät